nothing lasts for ever

let that be the reason you stay

even this sick twisted misery

will not last 

- hope 

Rupi Kauer

 

PRAKTISK

Terapi

50 minutter koster 1100 kroner.

Første og indledende samtale koster 1300 kroner.

Betales via mobilepay på 51351

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen.

Dækning med forsikring

Har du en sundhedsforsikring eller pensionsordning, der dækker udgifter til behandling ved autoriseret psykolog, er du også velkommen. Du betaler i sessionen og afregner selv med forsikring.

Sygesikring

Sygesikring Danmark yder et tilskud pr konsultation, hvis du er medlem, og hvis du opfylder en af de elleve henvisningsårsager. Se mere på Sygesikring Danmark og oplys mig om dit medlemskab, hvis du ønsker, at jeg skal indberette elektronisk til Danmark.

Afbud

Afbud meldes på telefonsvarer eller email senest kl 16 dagen før den aftalte tid. Afbud senere end dette koster fuld takst uanset årsag.

Supervision

Individuelt 1300 kr

Gruppe (afhænger af størrelse, tag kontakt)

Klinik i Nørre Snede

Ege Allé 23, 8766 Nørre Snede. Der er parkering på villavejen.

Jeg tilbyder i nogle tilfælde onlinesamtaler via Whereby, hvis vi sammen vurderer, at det vil være hjælpsomt for dig. Alternativt henviser jeg altid gerne videre til relevante psykologer i dit område.

Fortrolighed

Som psykolog autoriseret af Psykolognævnet, er jeg omfattet af Psykologloven. Som medlem af Dansk psykologforening arbejder jeg under foreningens etiske principper, hvilket blandt andet betyder, at jeg har tavshedspligt.

Psyklogo