Multiteoretisk praksis i socialt arbejde

– 3. udgave er udkommet med nyt ACT-kapitel af Dorte Lunderskov

1718260239396

"Forlaget SAMFUNDSLITTERATUR fejrer ny opdateret udgave af lærebogsklassikeren 'MULTITEORETISK PRAKSIS I SOCIALT ARBEJDE'

I praksis står fagprofessionelle inden for socialt arbejde ofte over for problemstillinger, som ikke kan løses med kun en metode eller en simpel manual. De har brug for at kunne foretage perspektivskift i forståelsen af borgerens situation og afstemme teori og metoder i forhold til den respons, de møder. Kort sagt har de behov for at kunne arbejde multiteoretisk.

I dag udkommer lærebogsklassikeren 'Multiteoretisk praksis i socialt arbejde' i en 3. udgave, som er gennemgående opdateret med nye referencer, mindre ændringer m.m. samt et nyt kapitel om mentaliserende tilgang (med Søren Vinther Fjærestad som hovedforfatter) samt et om ACT-tilgang (med Dorte Lunderskov som hovedforfatter).

Endelig er der tilføjet et afsluttende kapitel om ‘Den refleksive organisation’ som bygger på Leif Tøfting Kongsgaards ph.d. fra 2022, som omhandler de organisatoriske betingelser for udøvelse af multiteoretisk praksis.

Bogen henvender sig til fagprofessionelle og studerende, der har fokus på arbejdet med forandringsprocesser for borgere, fx i jobcentre, socialpsykiatrien, socialcentre og andre specialiserede indsatser."

Læs om udgivelsen her 

Smugkig i læseeksemplar her

Tag kontakt for workshop og kompetanceudvikling

act@dortelunderskov.dk